KOLOBĚŽKA KOSTKA MUSHING MAX (G6) - LIMITOVANÁ EDICE SILVER

Obrázky jsou pouze ilustrační!

na dotaz

+ -

Cena bez DPH 14 868 Kč

Cena vč. DPH 17 990 Kč


„Menší brácha Mushing Raceru Pro (G6)“ – tak by se dal nazvat terénní musherský model s koly 26×20", vybavený přední odpruženou vidlicí. Ne každý potřebuje námořní koráb, mnozí si vystačí s rychlým a obratným sportovním člunem, který vás – nebo lépe vás a vašeho psa – spolehlivě provede členitým terénem.

Často skloňovaným slovem u koloběžek, které mají, na rozdíl od kol, otevřený rám, je tuhost. Ta jde zvláště v případě terénních či musherských modelů ruku v ruce s celkovou pevností a odolností. Mushing Max šesté generace dostal okem sice téměř nepostřehnutelné, nicméně pro celkovou tuhost koloběžky významné zpevnění nášlapné plochy. Pro lepší postoj v těžkém terénu a při velké rychlosti, je nášlapná plocha také rozšířená. Díky tomu můžete stát naprosto bezpečně a pohodlně s oběma nohama vedle sebe. Nový je také frézovaný hliníkový doraz/chránič paty, kterému kromě vlastní funkčnosti nechybí ani jistý designový potenciál.

S vyšší tuhostí se pojí i nové semiintegrované hlavové složení, v němž je uložená přední odpružená vidlice se zamykáním odrpužení. Díky tomu se můžete pustit i do nejobtížnějšího terénu, aniž byste ztratili kontakt předního kola s povrchem, nebo snad za vámi létaly jiskry od stupátka, brousicího kameny na cestě. O správný kontakt s terénem se pak samozřejmě starají pláště – v případě Mushing Maxu G6 jsou to osvědčené Schwalbe Smart Sam, které vás podrží na jakémkoliv povrchu.

K jistému řízení přispívají nízké oversize MTB vlaštovky s polotuhými gripy pro pevný úchop. Koloběžka určená do terénu vyžaduje kvalitní kotoučové brzdy. Naše firma vsází na japonské Shimano, a samozřejmě jde o hydraulické brzdy s kotouči. Však to znáte sami – když váš pes nasadí tempo, ohled na pána na stupátku za sebou zrovna nebere. Takže občas je na brzdy třeba sáhnout ostřeji. Ale ať už jde jen o snížení rychlosti, nebo bezpečné zastavení „ze sta na nulu“, ani jedno, ani druhé nečiní Mushing Maxu G6 žádný problém.

Pro správnou synergii s vaším psím parťákem je tento model vybavený držákem pro vodítko a adaptér čili „tykadlo“, integrovaným na hlavové trubce pod řídítky. Jak jednoduše odnímatelný adaptér vodítka z pružinové oceli, tak i vodítko s amortizérem jsou součástí standardní výbavy této koloběžky. Vodítko splňuje normy, předepsané českými i mezinárodními svazy – díky tomu můžete vyrazit se svým psím tahounem klidně i na musherské závody.

Ať už rychle nebo obezřetněji, se psem či bez něj, s koloběžkou KOSTKA Mushing Max (G6) je to v terénu vždy skvělý zážitek, který byste si neměli nechat ujít!

Základní specifikace
Délka 1780 mm
Výška 1120 mm
Šířka řídítek 720 mm
Délka nášlapu 440 mm
Velikost předního kola 26"
Velikost zadního kola 20"
Hmotnost 12,5 kg
Nosnost rámu 150 kg
Světlost nášlapu vpředu 125 mm
Světlost nášlapu vzadu 80 mm
Výška nášlapu vpředu 151 mm
Výška nášlapu vzadu 105 mm
Rozvor kol 1180 mm
Jízdní vlastnosti
Silnice Dostatečná
Terén Výborná
Vybavení
Brzdy Shimano 395
Náboje KOSTKA HK 1024 DS
Obutí Schwalbe Smart Sam
Ráfky Dvoustěnné - RDX
Představec Force 110 mm - 31,8 mm
Řídítka MTB 720 mm - 31,8 mm
Přední vidlice Odpružená - Semi-integrovaná
Typ ventilku Autoventilek
Hlavové složení A-Head Semi-integrované
Madla Gumová - pojistná
Paprsky Nerezové
Zátky řidítek Plastové odrazové
Ložiska (náboje) Průmyslová