ODRÁŽEDLO KOSTKA RUN MAX

SKLADEM U DODAVATELE

+ -

Cena bez DPH 5 364 Kč

Cena vč. DPH 6 490 Kč


Pro děti jen to nejlepší.

Unikátní dětské odrážedlo, které ztělesňuje pouze to nejlepší pro naše nejmilovanější. Pět let jsme intenzivně pracovali na vývoji tohoto speciálního produktu, a během této doby jsme nešetřili úsilím přinést radost a bezpečí dětem. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám a přání nejmenších.

Pro děti to nejlepší

Schváleno malými objeviteli.

Odrážedlo prošlo důkladnými testy provedenými těmi nejpovolanějšími – samotnými dětmi našich vývojářů a kolegů. Jejich zpětná vazba byla pro nás klíčová při zdokonalování designu a funkcí odrážedla. Každý krok v procesu vývoje byl provázen nejen technickými znalostmi našich konstruktérů, ale především láskou k našim malým objevitelům. Proč bychom měli vytvářet něco méně než nejdůmyslnějšího pro naše děti? S touhou poskytnout jim to nejlepší přicházíme s odrážedlem, které splňuje všechny požadavky na komfort, bezpečnost a zábavu.

Schváleno malými objeviteli.

Sedlo z kůže s tvarem, který děti ohromí.

Naše speciální sedlo potažené pravou kůží, která zajišťuje nejen dlouhodobou životnost, ale také reflektuje přirozené vlastnosti materiálů. Tvar sedla je navržen s ohledem na přirozené potřeby dítěte, poskytující dostatečný prostor pro odrážení a pohodlný posed. Jeho nízká výška je ideální pro děti již od 1,5 roku, což zaručuje, že i ti nejmenší objevitelé budou mít optimální podmínky pro bezpečnou a příjemnou jízdu.

Sedlo z kůže s tvarem, který děti ohromí.
Sedlo z kůže s tvarem, který děti ohromí.

Ergonomie pro děti.

Pro malé človíčky je ergonomie klíčovým hlediskem, a proto jsme tuto oblast důkladně prozkoumali, abychom vytvořili odrážedlo, které plně odpovídá rostoucím potřebám dítěte. Vycházeli jsme z průměrné výšky dětí v různých věkových skupinách, a nastavili úhel sedla tak, aby postupně rozšiřoval prostor pro odrážení v souladu s výškou dítěte. Tím zajistíme optimální ergonomii a pohodlí pro každou fázi jejich objevitelské jízdy.

Ergonomie pro děti.
Ergonomie pro děti.

Bezpečný odraz.

Inovativní konstrukce rámu a vidlice se zúženou stavbou rámu a vidlice, postavená na nábojích Kostka s průmyslovými ložisky o šířce 65 mm, poskytuje rozšířený prostor pro odraz a zabraňuje potenciálnímu okopávání kotníků. Chrommolybdenový rám a vidlice přirozeně tlumí vibrace při jízdě, ale také excelují v pevnosti a dlouhé životnosti. S nízkou hmotností pouze 3,7 kg je naše odrážedlo optimálně přizpůsobeno dětským potřebám, což přispívá k bezpečné a radostné jízdě.

Bezpečný odraz.
Bezpečný odraz.

Bezpečné a pohodlné.

Nafukovací kola s průměrem 12“ s prvotřídními plášti Schwalbe Big Apple nabízejí nejvyšší úroveň bezpečnosti. Tyto pláště jsou vybaveny reflexními pruhy, které zvyšují viditelnost a zajišťují maximální bezpečnost. S šířkou 2 palce poskytují nejvyšší možné pohodlí a minimalizují valivý odpor. Zadní brzda Shimano s dětskou brzdovou pákou zajišťuje bezpečné zastavení a snadné ovládání, což přispívá k celkově pohodlnému a bezpečnému zážitku při jízdě.

Sedlo z kůže s tvarem, který děti ohromí.
Sedlo z kůže s tvarem, který děti ohromí.

Představec jako klenot.

Navrhli jsme frézovaný představec KOSTKA SK2240 R2 z leteckého hliníku pro možnost nízkého usazení pro ty nejmenší jezdce. Náš odkaz jsme na představec vtisknuli laserovým gravírováním a vždy tak budete vědět, kde se vaše odráželo narodilo.

Představec jako klenot.
Představec jako klenot.

Špičkové technologie. Česká výroba.

Využíváme nejmodernější technologie od návrhu a tvorby parametrického počítačového modelu koloběžky, testování až po kompletní výrobu, takže si můžeme dovolit pracovat i s těmi nejjemnějšími nuancemi konstrukce a zpracování. Výroba probíhá tzv. „in-house“, díky tomu máme vše pod kontrolou. Odrážedlo bylo pečlivě koncipováno a vyrobeno s maximálním důrazem na detaily a kvalitu, s příslibem sloužit několika generacím dětí.

Špičkové technologie. Česká výroba.
Špičkové technologie. Česká výroba.

Vybavte se na cesty.

Vyberte si z jedinečného ekosystému doplňků Kostka navržených přímo pro vaši koloběžku a buďte připraveni na jakoukoliv situaci, která může nastat. Vybírat můžete z  brašen, blatníků, držáků, stojánků, světeldalšího příslušenství, které vám zajistí dokonalý požitek z vašeho objevování nových zážitků a vzpomínek.

Vybavte se na cesty.
Vybavte se na cesty.
Základní specifikace
Délka 850 mm
Výška 500 - 600 mm
Šířka řídítek 340 mm
Šířka 420 mm
Velikost předního kola 12"
Velikost zadního kola 12"
Hmotnost 3,7 kg
Nosnost rámu 50 kg
Rozvor kol 550 mm
Jízdní vlastnosti
Silnice Dobrá
Terén Dobrá
Město Výborná
Vybavení
Brzdy Tektro KID
Obutí Schwalbe Big Apple
Ráfky Jednokomorové
Představec KOSTKA SK 2240 R2
Řídítka KOSTKA FBH 340-10 Al 2P
Přední vidlice KOSTKA Run CrMo 12-65
Hlavové složení A-Head ložisko volné
Madla Gumová
Paprsky Nerezové
Zátky řidítek Plastové odrazové
Ložiska (náboje) Průmyslová