Koloběžka KOSTKA TOUR PRO XXL (G6)

Obrázky jsou pouze ilustrační!

0000015165.01
8596072009406

Na dotaz

+ -

Cena bez DPH 21 479 Kč

Cena vč. DPH 25 990 Kč


Speciální zpevněná koloběžka s nosností 200 kg

Model KOSTKA TOUR PRO XXL G6 je speciálně navržen pro pořádné chlapy a ženy krev a mlíko. Tato koloběžka do 200 kg disponuje extrémní tuhostí rámu a vidlice, která je docílena speciální výztuhou a sváry po celé spodní straně nášlapu. Kromě toho, že tato vychytávka rám zpevňuje, chrání zároveň jeho nejvíce namáhané části při styku s nerovnostmi.

Koloběžka TOUR PRO XXL vás ohromí výbornými jízdními vlastnostmi, díky nimž si každou projížďku užijete naplno a bez omezení. Speciální vysoceodolná kola s ráfky řady Jumbo a pláště Schwalbe Marathon Plus s terénním vzorkem se zase postarají o přesné vedení jízdní stopy a stabilitu. Model KOSTKA TOUR PRO XXL je koloběžka s hydraulickými kotoučovými brzdami Shimano 615, díky kterým zastavíte vždy spolehlivě a bezpečně.

Koloběžka a hubnutí - téma, nad kterým se možná zamýšlíte. Vězte, že uvažujete správně. Při jízdě na koloběžce totiž zapojíte do pohybu dolní i horní partie těla, a můžete tak efektivním, zábavným a snadným způsobem tvarovat celou postavu.

Každopádně ne každý touží po hubnutí na koloběžce... Pokud jste se svou váhou spokojeni a prostě jen hledáte kvalitní koloběžku, která nebude remcat nad nějakým tím kilem navíc, KOSTKA TOUR PRO XXL G6 vás uvítá s otevřenou náručí.


S náboji bez kompromisů...

Vlastní konstrukce nábojů KOSTKA byla vyvinuta s ohledem na vysokou funkčnost, ale i snadnou údržbu. Inovativní uložení vysoce kvalitních průmyslových ložisek s nízkým třením zaručuje přesné vymezení vůlí, a proto není nutné provádět složité seřizování náboje. Možnost jednoduchého vyjmutí koncovek nábojů umožňuje snadnou údržbu. Pro výrobu obráběných nábojů byla využita vysokopevnostní slitina hliníku. Přímý výplet s nerezovými paprsky Sapim zaručuje vysokou tuhost.

S náboji bez kompromisů...


Její vylazené křivky zaručují perfektní jízdní vlastnosti...

Koloběžka KOSTKA TOUR MAX (G6) si vás na první dobrou získá svou perfektní ovladatelností a stabilitou, a to i při vyšších rychlostech. Rám 6.generace se zvýšenou tuhostí až o 43%, vychází z léty ověřené konstrukce, nabízí tak perfektní jízdní vlastnosti společně s nezapomenutelným jízdním zážitkem.

Její vylazené křivky zaručují perfektní jízdní vlastnosti...

Hlavní rámový profil ve tvaru „kapky“ poskytuje vynikající aerodynamické vlastnosti a stal se také nedílnou součástí typického vzhledu koloběžek KOSTKA. Nově je speciální profil zpevněn návarem. Zvětšený prostor pro jezdce, optimální tuhost a elegantní linie jsou základní elementy rámu nové generace.


S perfektní figurou se už dlouho netají...

Integrovaný otvor pro stojánek, přední výztuha se speciálními sváry pro zvýšení tuhosti a odolnosti či ochrana rámu při kontaktu s nerovností jsou již standardem, na který jsme právem pyšni. Nerezové adhezní prvky na horní straně stupátka zajišťují dlouhodobou životnost nášlapné plochy, odolnost proti jejímu opotřebení, a zvyšují protiskluzné vlastnosti. Toto unikátní technické řešení plní nejen ochrannou funkci, ale brání také nebezpečnému uklouznutí stojné nohy.

S perfektní figurou se už dlouho netají...


Základem je odraz, ale co takhle si ji přizvednout?

Zadní doraz paty je novinka, kterou jistě oceníte. Je vyroben frézováním z vysokopevnostní slitiny hliníku. Použití nalezne při odrazu nebo přizvednutí koloběžky nohou při překonávání překážek, například obrubníků. Jeho tvar je optimalizován pro všechny druhy obuvi. Doraz je v případě potřeby možné vyměnit za jiný typ nebo zcela odejmout. Tato novinka přináší prodloužení nášlapné plochy a zvětšení prostoru pro jezdce, váš odraz a výměna nohou tak bude zas o něco snazší.

Základem je odraz, ale co takhle si ji přizvednout?


Nechte se jednoduše okouzlit...

detaily, které vás ohromí. Loga z leštěné nerezové oceli nebo laserový popis komponentů, řešení které dodává koloběžce svůj jedinečný vzhled a nádech luxusu.

Nechte se jednoduše okouzlit...

Vaši bezpečnost podpoří reflexní prvky umístěné na různých částech koloběžky. Vše podtržené precizním dílenským zpracováním. Tak co, jste připraveni vyrazit? My ANO!

Nechte se jednoduše okouzlit...

Základní specifikace
Délka 1720 mm
Výška 1040 mm
Šířka řídítek 720 mm
Délka nášlapu 450 mm
Světlost nášlapu 60 mm
Velikost předního kola 26"
Velikost zadního kola 20"
Hmotnost 11,2 kg
Nosnost rámu 200 Kg
Rozvor kol 1160 mm
Výška nášlapu 86 mm
Jízdní vlastnosti
Silnice Výborná
Terén Chvalitebná
Město Dostatečná
Vybavení
Brzdy Shimano DEORE (disc, hydraulic)
Náboje KOSTKA HK 1032 DS
Obutí Schwalbe Marathon Plus
Ráfky Dvoukomorové
Představec Hliníkový 31,8 mm
Řídítka Hliníkové 720 mm - 31.8 mm
Přední vidlice Pevná 26" - 100 mm Vyztužená
Typ ventilku Autoventilek
Hlavové složení KOSTKA HSK 2834
Madla Tvrzená pěna - pojistná
Paprsky Nerezové
Zátky řidítek Hliníkové odrazové
Ložiska (náboje) Průmyslová