Koloběžka KOSTKA TOUR PRO (G6)

Obrázky jsou pouze ilustrační!

Skladem u dodavatele

+ -

Cena bez DPH 20 653 Kč

Cena vč. DPH 24 990 Kč


Na přání zákazníka nabízíme možnost libovolné barevné kombinace. Pokud máte představu o vaší barevné konfiguraci modelu PRO, neváhejte nás kontaktovat.
Stojánek, přední a zadní blatník jsou součástí koloběžky. 

Sportovní koloběžka pro dospělé

Koloběžka KOSTKA TOUR PRO - to nejlepší ze světa sportovního koloběhu. Je to dravec tělem i dušemi, s nímž zažijete ten nejdobrodružnější polet. S hlavou v oblacích, se srdcem pumpujícím adrenalin do žil, se zrychleným a zároveň zatajeným dechem, vnímat každičký moment, který se kolem vás mihne. Přesně takové nezapomenutelné chvíle vám na krátkých i dlouhých výletech, na asfaltce, šotolině i lesní cestě, při náročných sjezdech i při jízdě po rovince přinese KOSTKA TOUR PRO, koloběžka pro dospělé 26"-20".

Ať už se vydáte za humna, nebo na kraj světa, poznáte nesmírnou krásu koloběhu, vycházející z dokonalého technologického a dílenského zpracování každičkého detailu.
Díky vyladěné geometrii rámu se tato koloběžka na silnici i do terénu pyšní vytříbenými jízdními vlastnostmi, skvělou ovladatelností a stabilitou. Nejlépe se cítí v horských oblastech, kde obzvláště oceníte její schopnost válet jako koloběžka na sjezdy. Stejně ladně však pofrčí po rovině, a to na zpevněných i nezpevněných cestách. Právě proto, že koloběžka KOSTKA TOUR PRO stírá hranice mezi kategoriemi, obuli jsme její dvoustěnné ráfky Rio do prémiových plášťů Schwalbe Marathon Supreme, které spolehlivě udrží stopu v nejrůznorodějších podmínkách. Abyste do toho mohli bezostyšně dupnout, je vám plně k službám zúžená koncepce rámu a vidlic, založená na 80mm nábojích Kostka HK 8024 DH s průmyslovými ložisky, která zabraňuje kontaktu odrazové nohy s koloběžkou. Zmiňované náboje zajišťují brilantně hladké otáčení kol, takže postačí pár odrazů a už si to tryskem posvištíte za vysněnými cíli. A když vám něco přeběhne přes cestu nebo budete chtít jen tak zastavit a pokochat krásami okolí, stačí využít nekompromisních hydraulických kotoučových brzd Shimano 695.

Abychom ochránili rám koloběžky při kolizích s terénními nerovnostmi, opatřili jsme spodní část nášlapu speciálními sváry a výztuhou. Tyto prvky schytají většinu nárazů, a prodlužují tak životnost samotného rámu. Mimo to také zvyšují celkovou tuhost koloběžky.

Třešničkou na dortu pak je, že si můžete bezplatně zvolit kterýkoliv odstín z barevné palety KOSTKA - koloběžka vám tedy svým barevným pojednáním vždy padne do oka.

KOSTKA TOUR PRO je zkrátka stroj s vytříbenými jízdními i jinými vlastnostmi, který umí být výbornou horskou koloběžkou a stejně tak koloběžkou pro turistiku. Její univerzálnost vás nenechá ve štychu při relaxační jízdě po okolí ani při průjezdu extrémně náročnými podmínkami.

Základní specifikace
Délka 1720 mm
Výška 980 mm
Šířka řídítek 680 mm
Délka nášlapu 440 mm
Světlost nášlapu 45 mm
Velikost předního kola 26"
Velikost zadního kola 20"
Hmotnost 10,2 Kg
Nosnost rámu 150 kg
Rozvor kol 1150 mm
Výška nášlapu 71 mm
Jízdní vlastnosti
Silnice Výborná
Terén Chvalitebná
Město Dostatečná
Vybavení
Brzdy Shimano 695
Náboje KOSTKA HK 8024 DH
Obutí Schwalbe Marathon Supreme
Ráfky Dvoustěnný - XCO RIO
Představec KOSTKA SK 2822 S
Řídítka KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Přední vidlice Pevná 26" - 100 mm
Typ ventilku Autoventilek
Hlavové složení KOSTKA HSK 2834
Madla Kožená
Paprsky Nerezové
Zátky řidítek Hliníkové odrazové
Ložiska (náboje) Průmyslová